2 april 2012

Het boek 'Aan mijn jongere ik, openhartige brieven van bijzondere Nederlandse vrouwen' is een prettig boek om te lezen en inspireert. 33 Nederlandse vrouwen hebben de opdracht gekregen om een brief aan zichzelf te schrijven met een boodschap die ze op jongere leeftijd goed hadden kunnen gebruiken. Het boek lijkt mij heel geschikt voor meiden rond de 18 jaar die nog aan het zoeken zijn over hoe het leven er voor hen uit zou kunnen zien en die wellicht zoekende zijn naar wat ze nu wel of niet kunnen met hun toekomst. Maar ik vond het zelf ook interessant om te lezen hoewel ik de veertig nader. Omdat er 33 verhalen zijn zijn er altijd wel verhalen die je aanspreken. Sommige vrouwen zijn naar mijn idee te veel aan het opsommen wat ze allemaal bereikt hebben maar afgezien daarvan is het boek echt een aanrader voor iedere vrouw (maar lees het gerust ook als je man bent). Zie het thema levensfasen voor meer info over het boek en om het te bestellen via bol.com.