16 maart 2011

Het pad ontstaat als je erop loopt. Deze uitspraak (waar ik de bron niet van ken) sluit naadloos aan bij mijn ervaring over het maken van deze site over ervaringsverhalen, herstelverhalen en levensverhalen. Mensen houden me op de hoogte van de projecten waar ze mee bezig zijn en vertellen me over de boeken die ze lezen of schrijven. Bij deze hartelijk dank daarvoor en schroom niet om me te mailen met inspirerende tips. De Boekenweek 2011 zet het levensverhaal ook centraal. Dit onder het motto Curriculum Vitae - Geschreven portretten. Een thema dat natuurlijk precies past bij alle boeken die op deze site zijn geplaatst. De Boekenweek 2011 vindt plaats van woensdag 16 maart t/m zaterdag 26 maart. Kader Abdolah schrijft op verzoek van de Stichting CPNB het Boekenweekgeschenk 2011. Abdolah (Iran, 1954) maakte zich op latere leeftijd de Nederlandse taal eigen en zijn werk behoort inmiddels tot de top van de Nederlandse literatuur. Zie de site boekenweek